ABraxCo Oy
Digipainojärjestelmät - tarraetikettitulostimet - CD/DVD/Blu-Ray monistajat

DP-4100

Markkinoiden nopein etikettitulostin ja levyrobotiikka
Disc Publisher 4100-Sarja on tällä hetkellä ehdottomasti markkinoiden nopein CD/DVD/BD levyjen etikettitulostin- ja julkaisujärjestelmä. Vain kuudessa (6) sekunnissa tulostuu reunasta reunaan, 100% levyn etikettipinnasta peittävä korkealaatuinen etiketti. Disc Publisher 4100-Sarjan etikettitulostus on 20 kertaa nopeampaa kuin lähinnä saman tasoista tulostuslaatua tekevillä kilpailevilla järjestelmillä. Uusi, toimintavarma levykäsittelytekniikka ja robotiikka on kehitetty päätavoitteena entisestään nopeuttaa ja tehostaa levytoimintoja. Robotiikka on 300% nopeampi verrattuna Primeran aikaisempiin Disc Publisher malleihin..

Väreille erilliset kasetit - säästää etikettikustannuksia
DP 4100-Sarjassa on tulostimen väreille kullekin oma kasetti . Cyan/Turkoosi, Magenta/Purppura, Yellow/Keltainen ja Black/Musta (CMYK). Tämä merkitsee että maksat vain värien todellisesta kulutuksesta - vaihdat vain sen väriskasetin josta väri on loppunut.

Ammattimaista tulostusjälkeä
Markkinoiden johtavan tulostinvalmistajan, Lexmark®´in mustesuihkutekniikkaan perustuva sisäänrakennettu väritulostin tekee etiketin levyn pintaan max. 4800 dpi´n piirtotarkkuudella.


                                                                                                 Sivua päivitetään / page under construction